Steinsprut eller skadet bilglass på Lille Tøyen?

Slik fikser du steinsprut i en frontrute på Lille Tøyen. Bilglass 1 reparerer skaden gratis*

Vi hjelper deg når uhellet er ute! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest Lille Tøyen og fikser eller bytter bilglasset for deg.

*du må ha gyldig delkasko eller kaskoforsikring på din bil for at reparasjonen av bilglasset skal være dekket av forsikringsselskapet. Vi har avtaler med de fleste forsikringsselskaper og ordner med alt papirarbeidet.

Gratis lånebil ved reparasjon eller bytte av bilglass

Vi har lånebil tilgjengelig

Det er utrolig greit at de har lånebil tilgjengelig hos Bilglass 1. Dermed er det å bytte bilglass på bilen ikke noe stress. Du dropper bare bilen hos de, og kjører på jobb eller hjem igjen med en gang. Bilglass 1 går virkelig langt for at kundene skal være fornøyd. Om du bor bor på Lille Tøyen eller et annet sted i nærheten av Bilglass 1 sine verksteder spiller derfor ikke så stor rolle.

Gratis lånebil

Skifter du frontrute hos Bilglass 1 i Bærum, på Lørenskog og i Follo får du også gratis lånebil.

Vanlige spørsmål

Noe du lurer på om reparasjon eller skifte av bilglass på Lille Tøyen?

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på angående reparasjon av bilglass eller reparasjon av steinsprut på Lille Tøyen på bil, lastebil, buss, eller i førerhuset på vogntog.

  • Hvor lang tid tar det å reparere en frontrute i bilglasset hos Bilglass 1?

    Det tar vanligvis mellom 20 og 30 minutter å reparere en steinsprutskade. Om Lille Tøyen ikke er alt for langt unna et av våre verksteder, kan derfor reparasjonen av skaden gjøres rimelig fort. Du kan enten vente til vi er ferdig eller benytte deg av vårt tilbud om gratis lånebil i mens. Vi gjør alt vi kan for at hele prosessen er så smertefri og behagelig for deg som mulig.

  • Jeg bor på Lille Tøyen. Reparerer dere bilglass hvor jeg bor?

    Vi har verksteder en rekke steder i nærheten av Lille Tøyen. På siden hvor du bestiller tid, vil du kunne se hvilket verksted som er nærmest deg. Uansett om du bor nær oss eller litt lengre unna, tilbyr vi gratis lånebil slik at det å bytte eller reparere bilglasset på bilen din ikke ødelegger for planene dine.

  • Hvor raskt har dere lånebilen klar når jeg kommer fra Lille Tøyen?

    Vanligvis står lånebilene våre klare så det er bare å levere bilen din til oss, så kan du nesten umiddelbart fortsette til dit du har planlagt å dra mens du venter.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med bilglass på Lille Tøyen

Ta kontakt nå!